Repair Café – iedere 2e dinsdag van de maand

Wij zijn Tonny Nooijen en Marius Gerrits en zijn door het bestuur van het Wapen van Wanroij gevraagd om een Repair Café op te starten in het Wapen van Wanroij, voor alle mensen van Wanroij en omgeving. 

repair cafe Wanroij

Wij zijn inmiddels een groep van 15 enthousiaste vrijwilligers die maandelijks ‘op iedere tweede dinsdag van de maand” van 13:30 tot 16:00 uur voor u klaar staan om defecte spullen voor u te repareren. Denk hierbij aan reparatie van huishoudelijke apparaten, speelgoed, fietsbanden, rollators, stoelen, gebruiksvoorwerpen, kleding, textiel, horloges enz. We hanteren per aanvraag € 2,50 aan onderzoekskosten. De kosten voor onderdelen worden apart berekend. 

Onze doelgroep is jong en oud. Het belangrijkste is dat we mensen samen willen brengen, vandaar de naam Repair Café. Dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Is een knoop of de rits van uw jas stuk, is een stoelpoot los, is uw strijkijzer of broodrooster stuk of hebt u een kleine aanpassing aan uw rollator nodig? Kom ermee langs en wij fixen dit voor u! Ons motto “Weggooien? Mooi niet!” Wij proberen het milieu te ontlasten, helpt u daaraan mee? Loop eens binnen en leer onze vrijwilligers kennen. We gaan dus starten! Wij hanteren natuurlijk de landelijk geldende Corona maatregelen. 

Datum :
Tijd :
Locatie :
Adres : 
Contact : 

Iedere 2e dinsdag van de maand
13:30 tot 16:00 uur
‘t Wapen van Wanroij
Kwikstraat 6 te Wanroij
repaircafe@wapenvanwanroij.nl

Kijk in uw schuur of op uw zolder verzamel alvast al uw defecte spullen en noteer dinsdagmiddag 8 maart 2022 in uw agenda! U bent van harte welkom. 
In het Wanroij’s Nieuws van dinsdag 1 maart 2022 hebben wij onze enthousiaste vrijwilligers aan u voorgesteld. 
Namens alle vrijwilligers van Repair Café Wanroij